-

Retourneren

MoveHs Hairsolutions retourbeleid geeft jou de mogelijk om het product binnen 14 dagen na ontvangst,
retour te sturen. Je hebt het recht om het pakket te openen en de inhoud te controleren.

Retourneren

MoveHs Hairsolutions retourbeleid geeft jou de mogelijk om het product binnen 14 dagen na ontvangst, retour te sturen. Je hebt het recht om het pakket te openen en de inhoud te controleren. 

Om te voldoen aan de retourvoorwaarden, raden we aan de haaraanvulling te passen met een kousje of capje. Het product dient zonder enige gebruikerssporen, in originele staat en verpakking te worden geretourneerd. Indien er niet aan deze retourvoorwaarden wordt voldaan zijn wij genoodzaakt hier handlingkosten voor in rekening te brengen of de retourzending te weigeren.

Als onderdeel van ons duurzaamheidsbeleid, moedigen wij iedereen aan om gebruik te maken van de maattabel. Hiermee voorkom je een retourzending en heb je direct de juiste maat in huis. Het customer support helpt je graag

Zorg ervoor dat bij het retourneren van producten de meegeleverde pakbon is bijgesloten. 

Retourzendingen aanmelden

Meld je retour aan via de onderstaande knop en volg de retourinstructies.

Houd er rekening mee dat onze retour procedure ten minste 5 werkdagen zal duren. Na verwerking ontvang je automatisch een e-mail.

verzendbewijs

Indien een bestelling wordt geretourneerd, bewaar dan altijd het tracking nummer en een kopie van het ontvangstbewijs, dit geldt als een bewijs van verzending. Je ontvangt dit nummer en bewijs na het inleveren van het pakket. Het tracking nummer stelt jou in de gelegenheid om de zending nauwkeurig te volgen.

Iets mis met je product(en)?

Mocht een product dat je via onze webshop hebt besteld beschadigd zijn binnengekomen, dan vernemen wij dat graag binnen 2 dagen na levering. Stuur ons een mail met daarin je ordernummer en minimaal 2 foto’s van de beschadiging, zodat wij het zo snel mogelijk voor jou kunnen oplossen!

Indien je een bestelling hebt geplaatst waarbij er binnen 48 uur een prijswijziging plaatsvindt compenseren wij dit graag voor je. Neem hiervoor contact op met onze customer support.