Stephanie haarspecialist MoveHs

Stefanie

Specialiteit:
Haarspecialist - Vestigingsmanager
Expertise:
Kapster, Haarspecialist, Vestigingsmanager
E-mail:
Info@movehs.nl
Telefoon:
053 434 8494
"In dit vak bouw je echt een band op met je klant"

Stefanie

Na 15 jaar met plezier als kapster te hebben gewerkt, gooide een schouderblessure roet in het eten. Achteraf ziet Stephanie het als ‘een geluk bij een ongeluk’. “Als haarwerker en vestigingsmanager heb ik helemaal mijn draai gevonden bij Move Hairsolutions.

Over

Stephanie was niet blij toen ze na een schouderoperatie niet meer in staat was om hele dagen te knippen. Totdat ze het vak van haarwerker ontdekte. “Dit vak omvat zo veel méér. Ik leer hier nog elke dag. Over bevestigingstechnieken, over soorten haar. Maar het grootste verschil is misschien wel de band die ik opbouw met klanten. Anders dan in een gewone kapsalon stap ik hier veel meer het persoonlijke leven in van mensen met haarverlies.”

 

Wat geef je klanten graag mee?

“Dat ze zichzelf weer terugvinden in de spiegel. In het proces van hun haarverlies zijn ze vaak zichzelf ook een beetje kwijtgeraakt. Het gaat er niet om dat anderen zeggen dat iets jou goed staat; het moet bij jou vanbinnen goed voelen.”

“Hier mogen alle emoties er zijn; in de privécabines is alle ruimte om je hart te luchten. Ik heb zelf weliswaar geen haarprobleem, maar ik kan me heel goed inleven in een ander. Een chirurg hoeft toch zelf ook niet geopereerd te zijn om goed te kunnen opereren?”

Wie zie je zelf als je in de spiegel kijkt?

“Iemand die openheid, vriendelijkheid en eerlijkheid belangrijk vindt. Dat heb ik van huis uit meegekregen. Ik behandel mensen graag zoals ik zelf behandeld wil worden. Ik zie eerlijk zijn als de basis van vertrouwen.”

 

Wat doe je graag na werktijd?

“Met mijn gezin naar de motorcross. Mijn twee zoontjes van 6 en 8 doen mee aan jeugdwedstrijden overal in Nederland. Supergezellig! Ook gaan we graag naar onze stacaravan in de Achterhoek. We zijn echte buitenmensen en genieten enorm van de natuur.”