Mary-Ann

Specialiteit:
PMU - Schoonheidsspecialist
Expertise:
PMU, Schoonheidsspecialist
E-mail:
Info@movehs.nl
Telefoon:
053 434 8494
“Schoonheid is je goed voelen omdat je er leuk en verzorgd uitziet”

Mary Ann

Jarenlang had Mary Ann een eigen schoonheidssalon. Nu zet ze al die kennis en ervaring met veel plezier in voor klanten van MoveHs. “Mensen laten zien dat er ze er mogen zijn, dat is heel mooi werk!” 

Over

Ze kende Viola en Dave al langere tijd. Toen ze besloot dat ze zich wilde bekwamen in PMU, was het lijntje snel gelegd. MoveHs krijgt er een bevlogen PMU-specialist bij en Mary Ann gaat weer mensen mooi maken. “Ik werk graag voor de klanten van MoveHs. Als je je haar verliest, ga je door allemaal fases heen. Daar kunnen we echt iets in betekenen.”

Wat geef je klanten graag mee?

“Laten ontdekken hoe je er verzorgd en stralend uit kunt zien en hoe je je sterke kanten naar voren haalt. Het vertrouwen meegeven dat je er mag zijn. Maar ook een stukje ontspanning: lekker even bijkomen en met een prettig gevoel weer de deur uitgaan.”

Wie zie je als je zelf in de spiegel kijkt

“Iemand die snel enthousiast is en zich graag inzet, maar daardoor wel moet opletten dat er niet te veel hooi op de vork komt. Van huis uit ben ik een harde werker – vanaf mijn dertiende had ik bijbaantjes in winkels. Tegenwoordig werk ik met mijn man mee in onze schoenenwinkel/conceptstore in Hengelo; dat combineer ik met mijn werk voor MoveHs. Ik ben echt een sociaal dier; ik heb graag mensen om me heen en ik zal altijd kiezen voor werken met mensen.”

Wat doe je graag na werktijd?

“Hardlopen, lekker buiten zijn. Zaalsporten – maar dat staat nu even op een laag pitje. Ik heb een leuk samengesteld gezin met vier kinderen, van wie er één nog gedeeltelijk thuis woont. En ik houd van leuke kleding; dat hangt samen met mijn werk in de winkel en in de salon.”