Belinda

Specialiteit:
PMU-specialist
Expertise:
PMU
E-mail:
Info@movehs.nl
Telefoon:
053 434 8494
“Met PMU maken we je nieuwe look compleet”

Belinda

Belinda maakt met mooie permanent make-up je nieuwe look compleet. “We nemen de tijd om te kijken wat het beste bij je gezicht en je haaroplossing past”, verzekert ze.

Over

Misschien weet je al wat voor wenkbrauwen of eyeliner je ongeveer wilt, of misschien heb je nog geen flauw idee of PMU überhaupt iets voor jou is. Dat maakt niet uit, want Belinda luistert naar je wensen, kijkt goed naar de vorm van je gezicht en denkt mee. “Ik toon je de verschillende mogelijkheden. Ik teken net zolang op je gezicht totdat je zegt: dit is het. Maar als je toch nog twijfelt, ook geen probleem. Dan zet ik bijvoorbeeld eerst een lichte tint op, of wachten we gewoon nog even af.”

Wat geef je klanten graag mee?

“Ik wil graag dat je hier met een goed gevoel over jezelf weer de deur uit gaat. Dat geldt natuurlijk voor alle vrouwen die hier voor PMU komen. Maar als je je wenkbrauwen of wimpers kwijt bent vanwege alopecia, is permanente make-up echt een uitkomst.”

 

Wie zie je als je zelf in de spiegel kijkt

“Ik luister goed en blijf altijd rustig, wat er ook gebeurt. Ik heb jarenlang gewerkt in de jeugdzorg en daarna in sportscholen. Ik werk als sportinstructeur; dat combineer ik nu met mijn werk als PMU-specialist.”

 

Wat doe je graag na werktijd?

“Het liefste breng ik mijn vrije tijd met mijn gezin door. Hapjes op tafel, vrienden erbij. We zijn alle vier dol op pretparken en achtbanen – hoe sneller en hoe vaker over de kop, hoe leuker! Maar ik vind het soms ook heerlijk om op de bank te hangen, tv te kijken en te niksen.”