Daphne

Specialiteit:
Haarspecialist
Expertise:
Haarwerken & haarstukken
E-mail:
Info@movehs.nl
Telefoon:
053 434 8494
“Mensen bij maken met een kapsel dat helemaal ‘eigen’ is.”

Daphne

Daphne maakte haar meisjesdroom waar en werkte tien jaar met plezier als kapper. Tot het tijd was voor een nieuwe stap. “In het vak van haarwerker vind ik de verdieping die ik zocht. Je hebt hier heel andere gesprekken.”

Over

Toen Daphne klein was, kon je aan haar barbiepoppen al zien dat ze later kapper zou worden. “Op een gegeven moment weigerde mijn moeder om weer een nieuwe pop te kopen”, vertelt ze lachend.

Nu heeft ze de overstap naar haarwerker gemaakt. Een boeiend vak, vindt ze. “Haarverlies heeft een grote impact. Bij MoveHs zie ik elke dag weer wat het met mensen doet. Maar als ze zien welke oplossingen er zijn, dan zie ik een last van hun schouders vallen.”

Wat geef je klanten graag mee?

“Een kapsel dat echt ‘eigen’ is, waar je goed mee overweg kunt. Ik kan bijvoorbeeld je haar hier helemaal in model stylen en föhnen, maar als je daar thuis niet mee overweg kunt, dan word je daar ook niet gelukkig van. Dus we gaan samen op zoek naar een coupe die bij jou en je leefstijl past.”

 

Wie zie je als je zelf in de spiegel kijkt

“Ik ben een echt gezelligheidsmens. Ik ga graag met vrienden ergens wat eten of naar een terrasje.”

 

Wat doe je graag na werktijd?

“Wat er in me opkomt. Als ik ’s morgens wakker word en de zon schijnt, dan kan ik zomaar besluiten om naar het strand te rijden. Of spontaan met vrienden afspreken.”