Zoek je een oplossing voor het verliezen van wenkbrauwen of wimpers?

Permanente make-up

Kies voor permanent make-up (PMU). Wil je ook nog je lippen accentueren?
Dat kan. In een gratis intake laten we je graag ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Wenkbrauwen of wimpers verliezen


Het verliezen van wenkbrauwen en wimpers is erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Als je door ziektes zoals bij Alopecia Areata (link) – Universalis (link), Frontal Fibrosing Alopecia (link), of chemotherapie (link) je wimpers en/of wenkbrauwen bent verloren, dan kan permanente make-up uitkomst bieden. Haar, wimpers en wenkbrauwen kun je niet los zien van elkaar. Met Permanente make-up ook wel PMU genoemd, is het niet langer nodig, dagelijks met een potlood een wenkbrauw of eye-liner bij jezelf aan te brengen.

We zien helaas maar al te vaak dat na plaatsing van een mooie haaraanvulling de wenkbrauwen die zijn gepigmenteerd niet op de goede manier zijn aangebracht. Een reconstructie is mogelijk, maar zeer bewerkelijk, soms moet er eerst gelaserd worden. Wij menen dat in aanvulling op de haaroplossingen bij haarverlies, met PMU een goede aanvulling wordt geboden door een echte PMU-vakspecialist die een intensieve opleiding heeft gevolgd, en de wenkbrauwen of ogen met de haaraanvulling tot één mooi geheel te maken.

Onze PMU-specialisten Belinda (link) en Mary Ann (link)zijn vakkundig en verstaan het vak tot in de kleinste details, ze zijn ware kunstenaars. Van een schaduw techniek, tot een strokes techniek, tot ômbre techniek toe, tepelhofreconstructie of camouflage bij Vitiligo. We werken met de juiste kleuren, technieken en materialen om pijnloos tot een goed eind resultaat te komen. Ook eye-liners of litteken correctie, kunnen vakkundig worden aangebracht.

Informeer naar deze mogelijkheden of combineer een afspraak als je ook meer wilt weten over onze haaroplossingen (link).

Wenkbrauwen


De vorm en kleur van je wenkbrauwen zijn heel bepalend voor je uitstraling. In de intake laten we je graag zien wat er mogelijk is en wat dat voor jouw gezicht doet. Samen met jou kijkt ons PMU-specialiste welke vorm en kleur goed bij jouw gezicht en haar(werk) past. Er zijn verschillende PMU-technieken voor wenkbrauwen: 3D-hairstroke, ombre en schaduwtechniek. Elke techniek heeft een eigen effect; samen met jou kijken we wat goed bij je past.

Wimpers en permanente make-up

Permanente make-up kan het verlies van je wimpers redelijk compenseren. Lijntjes boven en onder je ogen benadrukken de vorm van je ogen weer, net zoals je wimpers dat deden. Het ontbreken van wimpers valt dan een stuk minder op. Er zijn verschillende PMU-technieken om je ogen te accentueren, waaronder eyeliner (boven en onder), wing eyeliner en gekleurde eyeliner.

Minkwimpers


Je kunt ook kiezen voor minkwimpers. Eigenlijk zijn die gemaakt om langs bestaande wimpers aan te brengen. Toch kan het. We laten je graag zien hoe dat moet. We hebben mooie, natuurlijk ogende wimpers in ons assortiment. Die kun je meerdere keren gebruiken. Minkwimpers laten zich trouwens ook prima combineren met permanent make-up. Tijdens het plakken loopt permanente eyeliner immers niet uit.

Lippen en permanent make-up


Ook voor je lippen kun jij bij onze pmu-specialiste terecht. Zij laat je zien wat PMU kan betekenen voor de kleur en vorm van je lippen. Denk aan lipliner (een lijntje om je lippen), full-lips (volledige inkleuring en evt. vormaanpassing) en schaduw-effect (je lippen ietsje voller of symmetrisch maken).

Medische permanent make-up toepassen tegen littekens of voor reconstructie (dermatografie)? Dat kan ook bij MoveHs Permanente Make-up.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende intake. We helpen je graag met een passende oplossing. Je hebt recht op een eerlijk en goed advies.

Littekens, ook bv bij een borst- vergroting of verkleining

Bij behandeling van littekens met de fractional techniek, maken wij onderscheid tussen ‘harde’ en ‘zachte’ littekens.

Harde littekens kenmerken zich door gebrek aan natuurlijk pigment en minimale doorbloeding.

Zachte littekens hebben in de regel teveel doorbloeding of een couperose-achtige rode glans. Deze zachte littekens zijn in de regel niet geschikt voor de fractional techniek. Deze kunnen behandeld worden doormiddel van de Scar care formula.

Harde littekens zijn prima te behandelen met de fractional naald door het inbrengen van actieve werkstoffen. (needlen) Deze techniek zorgt er voor dat de fijne capillaire doorbloeding langzaam weer wordt hersteld. Dit ontneemt een hard litteken zijn specifieke witte tint en glans. Doordat de doorbloeding weer op gang komt is de kans groot dat ook de pigmentcellen in de opperhuid weer normaal gaan functioneren. Het resultaat is per litteken verschillend. Het aantal behandelingen dat nodig is voor een optimaal resultaat is afhankelijk van de aard van het litteken en de algehele conditie van de huid.

Automutilatie

Littekens ontstaan door automutilatie herinneren aan een moeilijke

periode. Dan is het fijn als deze minder zichtbaar gemaakt kunnen worden. Met een combinatie van behandelingen met microneedling en pigmentatie worden de littekens zachter, soepeler en minder opvallend. Deze behandeling is ook uiterst geschikt om aanvullend te ondergaan nog na een laserbehandeling.

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekken kunnen prima behandeld worden doormiddel van pigment aan te brengen op het te behandelen oppervlak. Hier gaan we met pigment passend bij uw wensen het reliëf van de omliggende huid na bootsen.

Acne

Acne laat vaak ontsierende littekentjes achter, die blijven als de acne al lang niet meer actief is. We kunnen ze vaak mooi verhelpen met Fractional needling in combinatie met werkstoffen en/of pigmenten.

Brandwonden

Brandwonden laten doorgaans strakke, stugge of verdikte littekens achter. Met speciale werkstoffen en fractional needling kunnen ze vaak weer een stuk zachter en soepeler gemaakt worden, en tegelijkertijd minder opvallend. Met pigmentatie kan kleurverschil verminderd worden.

Ontbrekende teen- of vingernagel

Een ontbrekende nagel kan door verschillende oorzaken ontstaan. De nagel kan bijvoorbeeld beschadigd raken door het stoten waarna deze afvalt en niet meer terug groeit. Het kan echter ook zo zijn dat er nooit een nagel heeft gegroeid of dat de nagel verwijderd moet worden vanuit medisch oogpunt. Om een permanentere optie te bieden kan er dermatografie toegepast worden om zo de ontbrekende nagel optisch te reconstrueren.

Om een zo natuurlijk mogelijk effect te creëren wordt er gekeken naar de nagel aan de andere hand of voet waar de nagel nog wel aanwezig is. Deze dient als voorbeeld en zal nagemaakt worden. Zo wordt er gekeken naar de kleur van de huid rond de nagels. Wanneer uitgetekend is hoe de ontbrekende nagel moet worden, zal deze door middel van medische pigmentatie in de huid aangebracht worden. Het resultaat is een nagelbed met een klein randje van een nagel. De teen of vinger ziet er meteen weer mooi uit.

Wijnvlek

Pigmentatie maakt een wijnvlek minder zichtbaar. Het is een proces dat geduld vergt maar het is het doorzetten waard gezien de resultaten.

Hazenlip/Schisis

Bij een hazenlip bijvoorbeeld, wordt er al heel jong met veel succes geopereerd. Het kan echter gebeuren dat de bovenlip niet mooi van vorm wordt, vooral de cupidoboog het ‘hartje’ van de lip ontbreekt vaak of is niet symmetrisch. Door de nieuwste technieken en de mooie natuurlijke kleuren kan de bovenlip een mooie natuurlijke vorm krijgen. Bij vrouwen kan er ook gekozen worden voor een wat sprekendere kleur, alsof men lippenstift heeft opgedaan. De littekens worden door middel van needlen aanzienlijk verminderd.

Fractional Needling en Scar Relaxtion

De fractional techniek is een effectieve behandeling tegen fijne lijntjes, littekens en (harde) striae.

Striaé behandelingen

Harde striae kenmerkt zich door stevig weefsel dat vaak licht verweven is. Dit komt vaak voor op heupen, buik en onderbenen. Dit kan je aanmerken als hard littekenweefsel en is daardoor goed te behandelen.

Zachte striae is vaak een kuiltje. Er ligt een rimpelig dun huidje over. Het lijkt alsof de dermis is gescheurd en dat er onder de huid een kleine kloof bevindt. Hierbij is de dermis als het ware gescheurd en bevindt zich onder de opperhuid een lege ruimte. Deze vorm van striae is moeilijk te behandelen met de fractional naald. Maar kan prima behandeld worden met de de scar care formula, dankzij de unieke samenstelling, speciale eigenschappen heeft: het normaliseert huidcellen en het littekenweefsel. Stimuleert de aanmaak van het collageen, verminderd de roodheid en maakt het littekenweefsel losser. Deze eigenschappen zorgen voor een doelmatige behandeling die littekenweefsel en striae vermindert. Om de huid in een goede conditie te brengen en de gewenste resultaten te behalen is het van groot belang om de scar aftercare kit na de behandeling te gebruiken. Een behandelingsperiode duurt 21 dagen. Er zijn 1 tot 4 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bepalen.

Permanente make-up verwijderen

Het kan voorkomen dat je elders PMU hebt laten zetten en hier niet (meer) tevreden over bent. Wij kunnen veel aanpassen met verschillende technieken maar soms is het nodig om de oude pigmenten uit de huid te verwijderen of op te lichten. Dit is een behandeling van 2 – 3 keer, afhankelijk van het gewenste resultaat. Laser was tot nu toe de oplossing om PMU-pigmenten te verwijderen. Maar helaas behaal je met een laserbehandeling niet de gewenste resultaten, laser verwijderd namelijk niet alle kleuren, zoals geel, geelgroen, beige, oranje, wit en sommige roodtinten. Met de Whipe Off remover kunnen we alle soorten en kleuren pigmenten uit de huid verwijderen met een minimale huidschade als gevolg.

Microneedling

Microneedling is een uitstekende behandeling voor een huid die net wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid te denken aan: rimpels, striae, grove poriën en acne littekens.

De behandeling: De machine met een fractional needlingnaald maakt door middel van verschillende naaldjes, kleine verticale geultjes in de huid die aan de buitenkant niet echt zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier net genoeg geopend om geactiveerd te worden. Tijdens een behandeling kan er op verschillende dieptes in de huid gewerkt worden door instelbare naalddiepte. Hierdoor heb je een betere opname van het serum met actieve werkzame stoffen en daardoor een beter resultaat. De huid wordt hierbij gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken wat een stevigere en gladdere huid oplevert. Acne littekens, striae en fijne lijntjes worden hierdoor oppervlakkiger.

Microneedling is inzetbaar voor:

  • Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
  • Acne littekens
  • Littekens
  • Zonbeschadiging
  • Pigmentstoornissen
  • Grove huidstructuur / vergrote poriën
  • Striae / striemen
  • Cellulitis

Atoxelene behandeling

Geschikt voor rimpeltjes door verslapping en lichte mimische rimpels. Deze behandeling wordt in de salon uitgevoerd met hyaluronzuur met verschillende peptiden die de huid ontspannen. Het geeft naast een vollere huid ook een licht effect van botox. Het kan alleen worden gebruikt of in combinatie met een Soft Cross voor de diepere rimpels. Dit wordt in de salon 1 malig aangebracht voor een optimaal resultaat adviseren wij de klant daarna thuis de Atoxelene pen te gebruiken en dit elke dag aan te brengen op de gewenste plek onder de dagcreme. Werking: In Atoxelene zit een acetylcholine, dit zorgt ervoor dat de spier word samengetrokken. Het verschil met botox is dat botox dit blokkeert en Acetylcholine zorgt voor een verstoring. Dit betreft een salon behandeling gevolgd door een ‘kuur’ van 21 dagen. Doordat dit 21 dagen achtereen wordt gebruikt zorgt het voor een accumulatief (opstapelend) effect.