Wij nemen de tijd voor je

Onze werkwijze

Ben je op zoek naar een haaroplossing?
Wij nemen graag de tijd voor je.
Zo gaan wij te werk.

Je bent op zoek naar een haaroplossing. Leuk dat je ons gevonden hebt! Wij nemen graag de tijd voor je.

Zo gaan wij te werk

  • Gratis intake – We beginnen met een vrijblijvende kennismaking, dit kan zelfs nog op dezelfde dag. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we wat in jouw situatie de beste oplossingen zijn.
  • Passen en proberen – Je komt langs in Almere of Enschede om kennis te maken met ons en onze haaroplossingen. Je krijgt alle tijd om te passen, te proberen, te voelen, te vragen, selfies te nemen, enzovoort.
  • Time out – Daarna neem je lekker de tijd om na te denken. Wij zeggen: beslis niet in de emotie van het eerste moment, maar laat het thuis rustig allemaal bezinken. Onze haaroplossingen gaan langer mee dan gemiddeld, dus je gaat nog lang plezier van je keuze hebben. Weet je nog niet zeker of je een haarwerk nodig gaat hebben, bijvoorbeeld omdat je niet weet hoe de chemo uit gaat pakken? Dan kun je kosteloos een haarwerk in optie nemen, tot maximaal zes weken. Ook bij coldcap-therapie.
  • Een goed en eerlijk advies – Kom je er niet goed uit? Dan denken wij met je mee. Bij ons kun je rekenen op een goed en eerlijk advies.
  • De juiste haaroplossing aanschaffen – Je hebt de knoop doorgehakt en gekozen voor de gewenste oplossing. Wij kunnen binnen 48 uur leveren.
  • Nazorg – Na 2 tot 3 weken kom je terug in de salon. Samen doen we de eerste wassing, en als dat nodig is worden er aanpassingen gedaan.

Misschien zet je voor het eerst de stap om een salon als de onze te bezoeken

Wij begrijpen dat dat een grote stap voor je kan zijn. Daarom vind je bij ons allereerst een luisterend oor. In een intakegesprek krijg je alle ruimte om je verhaal te doen en je vragen te stellen. Dat intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Het verplicht je tot niets maar helpt je wel op weg om de oplossing te vinden die het beste bij jou en je leven past.

Misschien heb je al een lange weg met teleurstellingen afgelegd en denk je: Ik geloof niet meer in al die mooie beloftes

Dat begrijpen wij. Veel mensen die onze salon voor het eerst binnenstappen, zijn sceptisch. Logisch. We hebben het zelf ook allemaal meegemaakt. En daarom zeggen wij: neem de tijd.