Haarverlies door brandwonden?
Haarwerk, haarstuk op maat.

Brandwonden

Door brandwonden op je hoofdhuid je haar kwijt? 
Kies voor draagcomfort.

Op zoek naar een haarwerk of haarstuk omdat je brandwonden op je hoofdhuid hebt? Draagcomfort is dan voor jou extra belangrijk.

Brandwonden en haarverlies

Op zoek naar een haarwerk of haarstuk vanwege brandwonden op je hoofdhuid? Draagcomfort is dan voor jou extra belangrijk. Is een deel van je haar behouden gebleven? Kies dan voor maatwerk: een haarstuk dat op natuurlijke wijze combineert met je eigen haar.

Gaat het over?

Niet bij een derdegraads verbranding. Dan is de huid te veel beschadigd. Tweedegraads brandwonden zijn oppervlakkiger: daarbij kunnen haarwortels gespaard blijven, want die liggen dieper in de huid.

Oorzaken

Bij ernstige (derdegraads) brandwonden zijn haarwortels en follikels blijvend beschadigd. Het littekenweefsel verhindert nieuwe haargroei.

Oplossingen

Bij derdegraads brandwonden kan huidtransplantatie goede resultaten geven. Maar haargroei terugbrengen is een ander verhaal. Er zijn slechts enkele dermatologen die hierin behandelingen aanbieden. We kunnen je helaas niet vertellen in hoeverre deze behandelingen soelaas bieden; ze verkeren nog in een experimenteel stadium en er is weinig bekend over de resultaten. Kies je voor een haarwerk of haarstuk, let dan goed op het draagcomfort. Ben je een deel van je haar kwijt, dan kun je een haarstuk op maat laten maken dat aansluit op je eigen haar.

Dit kan MoveHs Hairsolutions voor je betekenen

  • Een haarwerk of haarstuk op een naadloze drager/cap van zijde, voor extra draagcomfort voor de gevoelige huid.
  • Maatwerk: een haarstuk dat perfect aansluit op je eigen haar, voor een natuurlijk en onopvallend resultaat.

Samen gaan we op zoek naar de oplossing die het beste bij jou past. Je krijgt bij ons alle tijd om je te oriënteren en uit te proberen. Heb je brandwonden op je hoofdhuid en ben je op zoek naar oplossingen voor je uiterlijk? Kom gerust bij ons langs. Ons uitgangspunt: je hebt recht op een goed en eerlijk advies. We dragen er graag aan bij dat je je niet meer onzeker voelt en weer leuke dingen gaat doen, zonder zorgen over je haar. Maak een afspraak.