Bevestig je haarwerk met micropoint. 24/7 zekerheid

Micropoint

De beste bevestiging voor je haarstuk? De micropointmethode
met elastische draad, van MoveHs Hairsolutions.
Ook voor topsporters!

Als je een haarstuk draagt, wil je erop vertrouwen dat het goed blijft zitten. MoveHs Hairsolutions gebruikt hiervoor de nieuwste bevestigingsmethoden. Kies voor elastische draad (micropoint) of de beste medicinale lijm voor permanente bevestiging, of voor clips als je snel wilt wisselen. Wat je ook kiest: onze methoden zijn volstrekt veilig voor je haar en je huid.

De haarstukken van MoveHs Hairsolutions kunnen op meerdere manieren bevestigd worden. Dat heeft als voordeel dat je van systeem kunt wisselen. Voor elk type bevestiging geldt: de haaraanvulling wordt veilig en onzichtbaar bevestigd, met zo min mogelijk schade aan het eigen haar. De drie bevestigingssystemen en hun kenmerken op een rij.

Micropoint-bevestiging

Met behulp van een elastische draad wordt de haaraanvulling in je eigen haar verwerkt. Voorwaarde voor deze bevestigingsmethode is dat je nog voldoende eigen haar hebt rond de plek waar de extension wordt aangebracht. Deze methode is favoriet bij actieve vrouwen, omdat je er zonder angst allerlei sporten mee kunt doen. Anderen kiezen welbewust tijdelijk voor een micropoint bevestiging, bijvoorbeeld omdat ze op reis gaan en een kamer delen (en hun haaraanvulling daarom ‘s nachts op willen houden) of vanwege een skivakantie. Onder onze klanten zijn topsporters die dagelijks trainen, douchen of zwemmen met de crownextension. Boksen, voetballen, motorrijden, skiën of diepzeeduiken? Echt, met de micropointbevestiging kan het!

Je kunt je haar gewoon onder de douche wassen, als je maar niet te hard over je hoofd wrijft (wij leren je hoe je het wast en kamt). Elke 4 tot 6 weken kom je terug naar de salon om je hoofdhuid en het haarstuk te laten reinigingen en opnieuw aan te laten brengen. De micropoint-methode is veilig voor je eigen haar en is pijnloos (in tegenstelling tot verouderde technieken met ringetjes of buisjes). Groeit er nog haar onder de extension, dan hoeft dit niet altijd verwijderd te worden. Als je wilt, kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld in de winter te switchen naar clips: dat scheelt je weer een paar onderhoudsbezoekjes aan de salon.

Bevestiging met medicinale lijm of tape

Het maatwerk-haarstuk wordt op je hoofdhuid geplakt met speciale lijm (medicinale lijm, siliconenlijm of bonding) of tape. Kies voor de lijm- of tapebevestiging als je eigen haar te dun of te broos is voor micropoints of clips. De tape kun je zelf wisselen; voor de lijm kom je elke 4-5 weken naar de salon. Dan worden je hoofdhuid en de extension gereinigd en wordt de extension opnieuw bevestigd. In de tussentijd was je zelf je haar met siliconenvrije shampoo. Net als bij de micropoints geldt voor de lijmbevestiging: je kunt je haar gewoon onder de douche wassen, als je maar niet te hard over je hoofd wrijft (wij leren je hoe je het veilig wast en kamt).

Bevestiging met clips

Als je kiest voor clips, kun je je haaraanvulling zelf gemakkelijk op- en afzetten. Je je hoeft niet regelmatig terug naar de salon. Het scheelt kosten en je hebt zelf de regie. Deze methode is geschikt voor vrouwen die nog voldoende eigen haar hebben om de clips in vast te zetten. De clips zijn van metaal dus als je een metaalallergie hebt, moet je voor een andere bevestigingsmethode kiezen.

Onderhoud haaraanvulling

Het onderhoud van je haaraanvulling hangt af van de bevestigingsmethode. Samengevat:

  • Micropoint of medicinale lijm: je wast het zelf onder de douche, volgens onze instructies, met een speciale siliconenvrije shampoo. Je leert van ons hoe je het wast en kamt. Eens in de 4-6 weken kom je naar de salon voor reiniging en nieuwe bevestiging.
  • Clips of tape: je wast het zelf, volgens onze instructies, met een speciale siliconenvrije shampoo.