Maatwerk in haarwerk en haaraanvulling

Maatwerk

Op zoek naar een haarwerk of haarstuk dat precies op maat voor jou is gemaakt?
Kom naar MoveHs Hairsolutions. Zo gaan we te werk.

Maatwerk haarwerken

Bij maatwerk wordt er eerst een mal gemaakt van je schedel. Bij MoveHs Hairsolutions werken we met gips en contramallen: dat is het meest nauwkeurig. Het montuur krijgt dan precies de vorm van jouw hoofd. Op dat montuur wordt het haar van jouw keuze geknoopt. Bij MoveHs Hairsolutions is de mal een eenmalige investering; wij bewaren die voor je, de mal gaat vele jaren mee.

Ook voor maatwerk geldt: je kiest zelf de lengte, de kwaliteit en de kleur van het haar, en of het gekruld is of steil. Doorgaans wordt het haarwerk na 12 tot 16 weken geleverd. (Ook hier geldt: de exacte levertijd hangt samen met de gekozen haarkwaliteit; ontschubd haar bijvoorbeeld knoopt veel sneller dan Europees haar.) Vervolgens mag je in de kappersstoel plaatsnemen en wordt het model erin geknipt.

Permanente en semi-permanente haarwerken

Deze haarwerken worden op maat gemaakt en voor een langere periode op je hoofdhuid bevestigd met een speciale lijm. Je zet je haarwerk niet op en af zoals een gewone cap/montuur, maar draagt het continu. Je slaapt en doucht er dus ook mee. Om de 4-6 weken ga je terug naar je haarwerkleverancier voor reiniging en nieuwe bevestiging.

Kom kennismaken!

Ga je voor een natuurlijke look en zo veel mogelijk bewegingsvrijheid? Kom dan kennismaken met MoveHs Hairsolutions. Wij zijn gespecialiseerd in haarwerken, haarstukken en haaraanvullingen van de beste kwaliteit echt haar: onbehandeld Europees echthaar. Je kunt bij ons ook terecht voor de betere confectiehaarwerken en voor andere oplossingen bij haaruitval/alopecia. Maak een afspraak.