Onze Luxury-collectie

Luxury by MoveHs

Ook jij kunt je de luxe van een haarwerk of crownextension/topper
van Europees echt haar permitteren. Onze Luxury-collectie biedt
betaalbare kwaliteit in haarlengtes tot wel 60 cm!

Kies je voor lang haar? Voor glamour? Of liever voor de natuurlijke krullen of slag die je altijd gewend was van jezelf? Hier vind je het. Luxury staat voor Europees echthaar in drie betaalbare kwaliteiten

 • Young met haarlengtes variërend van 30 tot 60cm
 • Brooklyn met natuurkrul of slag haarlengtes van 20 tot 45cm
 • Classic van onbehandeld Europees echthaar met haarlengtes van 15 tot 45cm
 • Extra haarvolume
 • Eigentijdse modellen

Kenmerkend voor alle Luxury-haarwerken en toppers:

 • Een natuurlijk ogende scheiding dankzij de luxe 3-laagse frenchtop/skintop
 • Een natuurlijke look langs je gezicht, dankzij de strook dunne tule (bij fullcap-haarwerken loopt deze van oor tot oor)
 • Comfortabele stretch-netting
 • Toppers (crownextensions) zijn leverbaar in twee afmetingen (270 cm2 en 300 cm2); elke topper wordt met 6 clips vastgezet.
 • Elke topper of cap is voorzien van een 3-laagse frenchtop en een lacefront
 • Silcone supplementen in het montuur of de cap
 • 3 Verschillende Europees echthaar kwaliteit
 •  
 

De Freedom: de kleine topper met hoofdhuidje en haarlengte van 40 cm

Voor de vrouw die bovenop dun haar bovenop heeft, of openvallende kruin. Maar ook de zelfbewuste vrouw die weinig tijd heeft en kiest voor gemak, en snel een haaraanvulling in het haar aanbrengt. Gewoon omdat je er goed uit wilt zien. Dan is de Freedom topper  echt iets voor jou. Deze topper is gemaakt van premium Europees echthaar. Veel vrouwen kiezen voor deze natuurlijke topper, vanwege de betaalbare haarlengte

Website Freedom Banner kopiëren 2
service-bg_22
Luxury Topper Brooklyn Europees natuurkrul

Brooklyn: toppers en haarwerken met krul of slag

Krullen of slag in je haar? Dat kan in de Brooklyn-lijn in haarlengtes tot maar liefst 45 cm. Ze zijn gemaakt van premium Europees haar dat van nature krult. Het is dus niet gepermanent en dat betekent dat het sterker is en langer mooi blijft. We gebruiken hiervoor uitsluitend Europees haar, waarvan de haarschubben intact zijn. Deze kwaliteit maakt een mooie echthaar-oplossing met krullen tóch mogelijk binnen een beperkt budget.

Classic: toppers en haarwerken van onbehandeld Europees haar

Fijn haar in lengtes van 20 tot 45 cm: dat maakt de Classic met name geliefd onder ‘natural blondes’. De classic is gemaakt van onbehandeld Europees haar: het staat natuurlijk en het voelt vertrouwd. Dankzij de natuurlijke valling en glans geeft deze topper of fullcap je het gevoel dat je je eigen haardos weer terug hebt. En dat kan meteen, want de Classic is uit voorraad leverbaar.

Luxury Haarstuk Brooklyn Europees natuurkrul 35 cm
service-bg_22
DSC_7288

Young: toppers en haarwerken in haarlengtes van 30 tot 60 cm

Hou je van lang stijl haar? Dan is een topper of fullcap-haarwerk uit de Young-lijn echt iets voor jou. Ze zijn gemaakt van Russisch/Kaukasisch Europees echthaar. Russisch echthaar heeft een iets steviger structuur en valt mooi soepel. Veel jongeren kiezen voor deze lijn vanwege de betaalbare haarlengte.

De Charme: een haarwerk in haarlengtes van 30 tot 60 cm

Hou je van lang stijl haar? En ben je op zoek naar betaalbare haarkwaliteit die er natuurlijk uitziet met een lace en frechtop?  Dan is de Charme het haarwerk uit de Luxury Young-lijn echt iets voor jou. Ze zijn gemaakt van een premium Europees echthaar.

Het premium Europese echthaar heeft een iets steviger structuur en valt mooi soepel. Veel jonger kiezen voor deze lijn vanwege de betaalbare haarlengte en de mooie frenchtop en lace.  

Website banner kopiëren

Meer weten? Zelf haaroplossingen uit de Luxury-collectie vrijblijvend uitproberen? In onze privékamers krijg je alle tijd. Maak een afspraak voor een gratis intake.